Bagaimana kami boleh membantu anda ?
Unit Penyelarasan Pelaksanaan
Jabatan Perdana Menteri
Berita Aktiviti

Lawatan Timbalan Ketua Setiausaha (Pembangunan) Kementerian Pertahanan Ke Pangkalan Udara Gong Kedak

Lawatan Timbalan Ketua Setiausaha (Pembangunan) Kementerian Pertahanan Ke Pangkalan Udara Gong Kedak

BESUT, 18 Jun 2019 – Timbalan Ketua Setiausaha (Pembangunan) Kementerian Pertahanan, YBrs. Puan Mastura bt. Ahmad Mustafa telah mengadakan lawatan tapak ke Projek Perolehan Automated Storage dan Retrieval System (ASRS) Berserta Bangunan Untuk MATRA 5 di Pangkalan Udara Gong Kedak, Besut Terengganu pada 18 Jun 2019. Beliau bersama-sama delegasi dari Bahagian Pembangunan dan Bahagian Perolehan Kementerian turut diiringi pegawai-pegawai pemantau dari Ibu Pejabat ICU JPM dan Pejabat Pembangunan Persekutuan Negeri Terengganu yang diwakili oleh En. Md. Razi b. Md Lazim.

YBrs TKSU telah mengadakan tinjauan di tapak serta mendengar taklimat daripada pasukan projek dan seterusnya mempengerusikan Mesyuarat Khas bagi membincangkan hala tuju pelaksanaan projek dalam usaha untuk mempercepatkan pelaksanaan bagi mencapai tempoh siap yang telah ditetapkan.

Lawatan yang bermula pada jam 9.30 pagi itu berakhir kira-kira pada jam 12.30 tengahari.
GALERI GAMBAR
Klik pada gambar untuk paparan sebenar

Sumber : Noor Ain Ayob - Seksyen Pemantauan
Kemas kini 20/06/2019

368 Capaian

PEJABAT PEMBANGUNAN NEGERI TERENGGANU
Tingkat 10, Wisma Darul Iman
20503 Kuala Terengganu
TERENGGANU DARUL IMAN

Tel : 09 - 6272000 
Faks : 09 - 6243101
Aktiviti 2020
September Ogos
   Mesyuarat Jawatankuasa Tindakan Pembangunan Daerah (JTPD) Besut Bil. 2/2020    Mesyuarat Jawatankuasa Tindakan Pembangunan Daerah (JTPD) Hulu Terengganu Bil. 3/2020    Lawatan Intervensi Ke Projek Pembinaan Baru Kompleks Sukan Hulu Terengganu    Mesyuarat Jawatankuasa Tindakan Pembangunan Daerah (JTPD) Marang Bil. 6/2020    Lawatan Intervensi Ke Projek Jalan Daripada Kampung Pecah Rotan Ke Kampung Mengabang Lekor, Kuala Terengganu, Terengganu    Pengundian Projek-Projek Kecil Siri 2 Pejabat Pembangunan Negeri Terengganu Tahun 2020    Lawatan Intervensi Ke Projek Pembinaan Sekolah Baharu 30 Bilik Darjah Dan Lain-Lain Kemudahan Sekolah Menengah Kebangsaan Permai, Kemaman, Terengganu    Lawatan Intervensi Ke Projek Pembinaan Sekolah Baharu 18 Bilik Darjah Dan Lain-Lain Kemudahan Sekolah Menengah Kebangsaan Serada, Kuala Terengganu, Terengganu    Program Pemantapan Organisasi PPNT, ICUJPM    Majlis Apresiasi Dan Jasamu Dikenang PPNT Tahun 2020    Mesyuarat Jawatankuasa Tindakan Pembangunan Daerah (JTPD) Kuala Nerus Bil. 2/2020    Lawatan Healthcheck : Projek Pembinaan Politeknik Besut Terengganu (Reka Dan Bina)    Mesyuarat Troubleshooting Projek Sakit : Projek Pemuliharaan Muara Sungai Besut, Daerah Besut, Terengganu    Lawatan Tapak Sebutharga Projek Membina Baru Longkang Serta Kerja-Kerja Yang Berkaitan Di Simpang Jalan Alor Mak Bah, Kg. Bemban, Dungun    Mesyuarat Penyelarasan Membaikpulih Prasarana Di SMK Tengku Bariah, Kuala Terengganu    Taklimat Pengenalan Serta Latihan Penggunaan MyDC2
Julai Jun Mac Februari Januari