Bagaimana kami boleh membantu anda ?
Unit Penyelarasan Pelaksanaan
Jabatan Perdana Menteri
Berita Aktiviti

Lawatan Kajian Penambahbaikan Arahan No 1, 2018 Jentera Penyelarasan Pelaksanaan

Lawatan Kajian Penambahbaikan Arahan No 1, 2018 Jentera Penyelarasan Pelaksanaan

KUALA TERENGGANU, 19 Ogos 2019 – Pegawai dari Ibu Pejabat ICU JPM bersama-sama pegawai dari Pejabat Pembangunan Negeri Terengganu telah mengadakan lawatan ke dua daerah iaitu Marang dan Besut bagi tujuan Kajian Penambahbaikan Arahan No. 1, 2018 Jentera Penyelarasan Pelaksanaan. Lawatan ke Marang diadakan pada 19 Ogos 2019 manakala kunjungan ke daerah Besut pula dilaksanakan pada 20 Ogos 2019. Sesi Sua Temu diadakan dengan Pegawai Daerah yang terlibat untuk mendapatkan maklumbalas di atas pelaksanaak Mesyuarat JKTD sepertimana yang terkandung di dalam Arahan tersebut.

Arahan tersebut perlu diteliti semula selaras dengan hasrat pemegang taruh untuk memastikan penambahbaikan dilaksanakan supaya memenuhi kehendak dan keperluan semasa.
GALERI GAMBAR
Klik pada gambar untuk paparan sebenar

Sumber : Noorain Ayob -Seksyen Pemantauan
Kemas kini 22/08/2019

272 Capaian

PEJABAT PEMBANGUNAN NEGERI TERENGGANU
Tingkat 10, Wisma Darul Iman
20503 Kuala Terengganu
TERENGGANU DARUL IMAN

Tel : 09 - 6272000 
Faks : 09 - 6243101
Aktiviti 2020
September Ogos
   Mesyuarat Jawatankuasa Tindakan Pembangunan Daerah (JTPD) Besut Bil. 2/2020    Mesyuarat Jawatankuasa Tindakan Pembangunan Daerah (JTPD) Hulu Terengganu Bil. 3/2020    Lawatan Intervensi Ke Projek Pembinaan Baru Kompleks Sukan Hulu Terengganu    Mesyuarat Jawatankuasa Tindakan Pembangunan Daerah (JTPD) Marang Bil. 6/2020    Lawatan Intervensi Ke Projek Jalan Daripada Kampung Pecah Rotan Ke Kampung Mengabang Lekor, Kuala Terengganu, Terengganu    Pengundian Projek-Projek Kecil Siri 2 Pejabat Pembangunan Negeri Terengganu Tahun 2020    Lawatan Intervensi Ke Projek Pembinaan Sekolah Baharu 30 Bilik Darjah Dan Lain-Lain Kemudahan Sekolah Menengah Kebangsaan Permai, Kemaman, Terengganu    Lawatan Intervensi Ke Projek Pembinaan Sekolah Baharu 18 Bilik Darjah Dan Lain-Lain Kemudahan Sekolah Menengah Kebangsaan Serada, Kuala Terengganu, Terengganu    Program Pemantapan Organisasi PPNT, ICUJPM    Majlis Apresiasi Dan Jasamu Dikenang PPNT Tahun 2020    Mesyuarat Jawatankuasa Tindakan Pembangunan Daerah (JTPD) Kuala Nerus Bil. 2/2020    Lawatan Healthcheck : Projek Pembinaan Politeknik Besut Terengganu (Reka Dan Bina)    Mesyuarat Troubleshooting Projek Sakit : Projek Pemuliharaan Muara Sungai Besut, Daerah Besut, Terengganu    Lawatan Tapak Sebutharga Projek Membina Baru Longkang Serta Kerja-Kerja Yang Berkaitan Di Simpang Jalan Alor Mak Bah, Kg. Bemban, Dungun    Mesyuarat Penyelarasan Membaikpulih Prasarana Di SMK Tengku Bariah, Kuala Terengganu    Taklimat Pengenalan Serta Latihan Penggunaan MyDC2
Julai Jun Mac Februari Januari