Bagaimana kami boleh membantu anda ?
Unit Penyelarasan Pelaksanaan
Jabatan Perdana Menteri
Berita Aktiviti

Mesyuarat Projek Membina Masjid Baru Kg. Teris, Mukim Hulu Telemong, Hulu Terengganu

Mesyuarat Projek Membina Masjid Baru Kg. Teris, Mukim Hulu Telemong, Hulu Terengganu

DUNGUN, 15 Disember 2019  – Satu Mesyuarat tapak kali ke 24 bagi Projek Membina Masjid Baru di Kg Teris telah diadakan pada hari ini dan dipengerusikan oleh Jurutera  (Bangunan) JKR Daerah Hulu Terengganu, Puan Norhalida bt Remeli, manakala ahli-ahli mesyuarat yang hadir ialah dari Pejabat Agama Daerah Hulu Terengganu serta dari PPPNT, Encik Ahmad Haffiz bin Ahmad Mokhtar KPP (H). dan Encik Mohamad Fauzan bin Ahmad Penolong Jurutera.

 

Mesyuarat membincangkan tentang status kemajuan terkini projek. Skop kerja adalah membina sebuah masjid (500 jemaah) beserta tempat wudhu’ dan tandas bagi lelaki dan perempuan serta lain-lain kerja berkaitan.

Tarikh milik tapak projek ini adalah pada 3 Disember. Semoga projek ini dapat disiapkan mengikut jadual, dan kerjasama serta pemantauan rapi dari pihak JKR serta agensi-agensi berkaitan amat diperlukan. Mesyuarat ini berakhir dan ditangguhkan pada jam 12.00 tengahari.

GALERI GAMBAR
Klik pada gambar untuk paparan sebenar

Sumber : Seksyen Projek Khas
Kemas kini 17/12/2019

426 Capaian

PEJABAT PEMBANGUNAN NEGERI TERENGGANU
Tingkat 10, Wisma Darul Iman
20503 Kuala Terengganu
TERENGGANU DARUL IMAN

Tel : 09 - 6272000 
Faks : 09 - 6243101
Aktiviti 2020
September Ogos
   Mesyuarat Jawatankuasa Tindakan Pembangunan Daerah (JTPD) Besut Bil. 2/2020    Mesyuarat Jawatankuasa Tindakan Pembangunan Daerah (JTPD) Hulu Terengganu Bil. 3/2020    Lawatan Intervensi Ke Projek Pembinaan Baru Kompleks Sukan Hulu Terengganu    Mesyuarat Jawatankuasa Tindakan Pembangunan Daerah (JTPD) Marang Bil. 6/2020    Lawatan Intervensi Ke Projek Jalan Daripada Kampung Pecah Rotan Ke Kampung Mengabang Lekor, Kuala Terengganu, Terengganu    Pengundian Projek-Projek Kecil Siri 2 Pejabat Pembangunan Negeri Terengganu Tahun 2020    Lawatan Intervensi Ke Projek Pembinaan Sekolah Baharu 30 Bilik Darjah Dan Lain-Lain Kemudahan Sekolah Menengah Kebangsaan Permai, Kemaman, Terengganu    Lawatan Intervensi Ke Projek Pembinaan Sekolah Baharu 18 Bilik Darjah Dan Lain-Lain Kemudahan Sekolah Menengah Kebangsaan Serada, Kuala Terengganu, Terengganu    Program Pemantapan Organisasi PPNT, ICUJPM    Majlis Apresiasi Dan Jasamu Dikenang PPNT Tahun 2020    Mesyuarat Jawatankuasa Tindakan Pembangunan Daerah (JTPD) Kuala Nerus Bil. 2/2020    Lawatan Healthcheck : Projek Pembinaan Politeknik Besut Terengganu (Reka Dan Bina)    Mesyuarat Troubleshooting Projek Sakit : Projek Pemuliharaan Muara Sungai Besut, Daerah Besut, Terengganu    Lawatan Tapak Sebutharga Projek Membina Baru Longkang Serta Kerja-Kerja Yang Berkaitan Di Simpang Jalan Alor Mak Bah, Kg. Bemban, Dungun    Mesyuarat Penyelarasan Membaikpulih Prasarana Di SMK Tengku Bariah, Kuala Terengganu    Taklimat Pengenalan Serta Latihan Penggunaan MyDC2
Julai Jun Mac Februari Januari